Iztirjen vagon zbil delavca

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekaj minut pred 13. uro se je v Luki Koper zgodila delovna nesreča. Iztirjen vagon je zbil delavca, ki so ga zaradi poškodb glave odpeljali v izolsko bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Delovna nesreča se je v Luki Koper na Vojkovem nabrežju zgodila ob 12.57, ko je pri premikanju vagonov na evropskem energetskem terminalu en vagon iztiril in zbil delavca na tla.

Delavec je ob trku dobil udarec v glavo, poškodovanemu pa je dežurna zdravstvena ekipa na kraju dogodka takoj nudila zdravniško pomoč. Moškega so nato odpeljali na nadaljnje zdravljenje v izolsko bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.