Izven naselja s kar 181 km/h. 1200 evrov globe.

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Izven naselja Šentjanž vozil 111 kilometrov na uro prehitro.
Oglej si celoten članek

Celjski policisti so oglobili voznika, ki je izven naselja Šentjanž, kjer je hitrost vožnje omejena na 70 kilometrov na uro, hitrost prekoračil za kar 111 kilometrov na uro. V postopku je bilo ugotovljeno, da gre za voznika začetnika. Policisti so mu odvzeli vozniško dovoljenje, predlagan pa bo tudi v postopek na Okrajno sodišče v Celju.

Kot so sporočili s Policijske uprave Celje, je za storjen prekršek predpisana globa 1200 evrov in 18 kazenskih točk, kar pomeni tudi prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja.

Policisti ob tem opozarjajo, da je prekomerna hitrost še vedno najpogostejši vzrok najhujših prometnih nesreč. Vse voznike pozivajo k spoštovanju omejitev hitrosti.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.