Izvolili novo šolsko ministrico

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Upa, da bo zmagal socialni dialog, razum in srce.
Oglej si celoten članek

Poslanci so z 46 glasovi za in 16 proti za novo ministrico za izobraževanje, znanost in šport izvolili dosedanjo poslanko SMC Klavdijo Markež.

"Želela bi se zahvaliti za zaupanje," je začela po podpisu funkcije. Svoj kratki govor je zaključila: "Upam, da bo zmagal socialni dialog, razum in tudi srce."

Poslanci so na današnji razpravi o kandidatki za novo ministrico opozorili na številne težave, s katerimi se bo morala soočiti, omenili so ugled učiteljstva, težave z intagracijo romskih otrok, potrebnih sredstev za znanstveno-raziskovalno delo in tako dalje. Več o razpravi preberite v članku: Marie Curie, Superman in Chuck Norris v eni osebi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:12 27. Marec 2015.

    Vsaj ni v perje oblečena, tako kot je bila prejšnja.

  • 19:11 27. Marec 2015.

    Zaupanja vredna, ker je blondinka modernega centra.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.