Izvršni direktor ostaja Boštjančič

Foto: Delo
Foto: Delo
Nadzorni svet Adrie Airways je za glavnega izvršnega direktorja imenoval zdajšnjega direktorja Klemna Boštjančiča.
Oglej si celoten članek

Nadzorni svet Adrie Airways je na današnji ustanovni seji za predsednika uprave družbe s štiriletnim mandatom imenoval zdajšnjega glavnega izvršnega direktorja Klemna Boštjančiča.

Nadzorni svet je na ustanovni seji, ki je bila sklicana na podlagi statuta družbe, za svojega predsednika izvolil nekdanjega dolgoletnega prvega moža Aerodroma Ljubljana Vinka Možeta, za podpredsednika pa Tadeja Krašovca, so še sporočili iz slovenskega letalskega prevoznika.

Lastniki Adrie Airways so ponoven prehod na dvotirno upravljanje z nadzornim svetom in upravo, ki nadomeščata dosedanji upravni odbor, potrdili na skupščini 30. novembra. Tedaj so imenovali tudi nov nadzorni svet družbe, v katerem so poleg Možeta in Krašovca še predstavnika kapitala Sergej Goriup in Tone Pekolja ter predstavnici zaposlenih Silva Rogelj in Darja Mataj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.