Jadralec in deskar zaradi burje v nevarnosti

Policisti so iz morja pred Izolo rešili deskarja v težavah.
Oglej si celoten članek

Včeraj popoldne se je 400 metrov od izolske obale v težavah znašel deskar. Kot nam je razložila tiskovna predstavnica PU Koper, Anita Leskovec, je deskarju zaradi burje odtrgalo jadro. Enaintridesetletniletni Ljubljančan ni imel dovolj moči, da bi se zoprstavil močnemu južnemu vetru in se iz vode rešil sam, zato so očividci poklicali policijo. Ta ga je približno uro in pol po začetku njegove agonije nepoškodovanega potegnila iz morja.

Zvečer pa je bila pri Valdoltri v težavah jadrnica, ki jo je burja zanesla h skalam. Zaradi poškodovanega trupa je vanjo je pričela pritekati voda. Jadralec se je sicer skušal rešiti, vendar mu je težavo povzročal veter. 39-letnega Domžalčana so policisti varno pospremili do marine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.