Jadralni padalec se ni oglašal na klice

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na pristajališču jadralnih padalcev na Robiču so debelo uro pogrešali padalca, nemškega turista. "Pripravljala se je nevihta in očitno ga je odneslo," je povedal vodja GRS Tolmin.
Oglej si celoten članek

"Vzletel je tik pred nevihto in pogrešali so ga več kot eno uro. Kasneje so ugotovili, da je pristal v bližini Bovca," je za zurnal24.si pojasnil Žarko Trušnovec, vodja Gorske reševalne službe Tolmin.

"Z njim je vse v redu, bila pa je kar huda nevihta in močno jih je skrbelo, kje je," je še dodal Trušnovec.

Jadralnega padalca, sicer nemškega turista, so na pristajališču jadralnih padalcev na Robiču pri Kobaridu pogrešali od 14.55, so sporočili z Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

Poletel je z vrha Kobariškega Stola in se več kot uro ni odzival na klice kolegov.

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.