Jaklič spet ustavil rušenje

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Marko Jaklič je s tožbo vsaj začasno ustavil rušenje črne gradnje v Selu nad Polhovim Gradcem.
Oglej si celoten članek

Marko Jaklič, ki prav ta mesec zapušča Lekarno Ljubljana, je po poročanju Financ vložil novo tožbo na upravno sodišče in prošnjo za odlog izvršitve. Sklep o dovolitvi izvršbe na nelegalno gradnjo v Selu nad Polhovim Gradcem tako še vedno ni pravnomočen.

Kot so pred dnevi za časnik pojasnili na inšpektoratu za promet, energetiko in prostor pri ministrstvu za infrastrukturo in prostor, se o morebitnem odlogu še niso odločili. Prav tako ne na upravnem sodišču.

Njegova kmetija je kot črna gradnja že več kot sedem let v inšpekcijskem postopku. Jaklič trdi, da je 150 let staro kmetijo le obnovil. Na njej ima  ima poleg 147 kvadratnih metrov velike hiše še poslovni objekt in zunanji bazen, velik 4,6 krat 9,5 metra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 12:51 1. Marec 2013.

    Marko zdrži še malo . Bo že Alenka & co. poskrbela za legalizacijo.

  • 12:30 1. Marec 2013.

    pa to je nenormalno..že bola vse skupaj...kakšne tožbe ? kakšne pritožbe? saj človek ne more verjet..dajte že enkrat porušit!!!!!

  • mph
    10:59 1. Marec 2013.

    En glavni problemov te države je, da je možno nešteto pritožb, pa pritožb na pritožbe, .... in do nezavesti, dokler …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.