Jakliču kmetije še ne bodo rušili

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Odločba ministrstva za okolje padla. Marku Jakliču kmetije, domnevne črne gradnje, nad Polhovim Gradcem ne bodo rušili. Za zdaj.
Oglej si celoten članek

Kot poroča časnik Finance, je upravno sodišče odločilo v prid Marka Jakliča glede rušenja njegove domnevne črne gradnje v Selu nad Polhovim Gradcem.

Na pristojnem inšpektoratu so dejali, da gre za razveljavitev odločbe drugostopenjskega organa, ministrstva, da je omenjena kmetija črna gradnja. Zdaj naj bi sodišče okoljskemu ministrstvu  naložilo, da mora o zadevi odločiti znova v 30 dneh in dati možnost Jakliču, da se izreče o glavnem dokazu, to so aerofoto posnetki spornih objektov, pišejo Finance.

Če bodo na ministrstvu znova presodili, da je kmetija črna gradnja, bodo morali na inšpektoratu postopek o rušenju začeti znova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:35 19. December 2011.

    Se pravi - da nima samo strica JANKOVIĆA ampak tudi ostalo žlahto na UPRAVNEM SODIŠČU. Ostala žlahta pa še ni …

  • 18:31 19. December 2011.

    ...itak...država od kur*a!!! V Sloveniji ne veljajo zakoni za vse enako!!! SRAMOTA!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.