Janez Janša bi iz parlamenta takole odnesel Janija Möderndorferja

Foto: YouTube vittorio sgarbi
Predsednik vlade je na Twitterju objavil video posnetek iz italijanskega senata, na katerem enega od poslancev kolegi nesejo iz klopi.
Oglej si celoten članek

Ko bo enak ukrep v slovenskem parlamentu odrejen Janiju Möderndorferju, se bo začel vzpostavljati osnovni red za obvladovanje covida-19, je predsednik vlade zapisal ob video posnetku, ki ga je delil na Twitterju.

Znano je namreč, da Möderndorfer noče nositi zaščitne maske, pač pa ima pred usti le nekakšen plastični vizir.

Posnetek nosi pripis: To se zgodi, če v italijanskem senatu nočeš nositi maske, a gre za manipulacijo.

Posnetek je nastal konec junija, ko so dolgoletnega člana desničarske stranke Naprej, Italija Vittoria Sgarbija kolegi poslanci res prijeli za roke in noge ter ga odnesli iz senata.

Zaradi zmerljivk so ga večkrat pozvali, naj se umiri, a predsedujoče ni poslušal, zato so pravico v svoje roke vzeli poslanci in ga odnesli iz dvorane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 25

  • 11:20 15. Oktober 2020.

    Kdor drugemu jamo koplje......

  • 06:25 15. Oktober 2020.

    rdeči kmeri kaj se oglašate fajonizem vas vodi propad.

  • 06:20 15. Oktober 2020.

    Ta psihopat.ne zbira sredstev kako diskreditirati druge ljudi.Mi davkoplačevalci pa plačujemo da ta gnoj tvita med delovnim časom

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.