Janez Janša: Grozi drugi val epidemije

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Predsednik vlade ob novih okužbah opozarja pred novo epidemijo.
Oglej si celoten članek

"Grozi drugi val epidemije koronavirusa," je na twitterju zapisal predsednik vlade Janez Janša. "Z odpiranjem meja po Evropi in obnavljanjem medcelinskih povezav se tveganje uvoza novih okužb hitro povečuje. Vsi veljavni ukrepi bodo ponovitev epidemije preprečili le, če se bodo dosledno izvajali. Sicer bodo nove omejitve neizogibne."

Objavo je predsednik vlade pospremil z novimi podati o okužbah s covid-19, potem ko smo včeraj v Sloveniji zabeležili štiri okužbe s Sars-CoV-2. 

Covid-19 Spet slabši podatki glede okužb pri nas

Vodja strokovne skupine pri ministrstvu za zdravje Bojana Beović meni, da se nam v kratkem lahko zgodi veliko širjenje virusa. V zadnjih dneh je bilo namreč potrjenih več primerov covida-19, v ponedeljek trije, včeraj štirje.

Slovenija Beović: situacija je kritična, nujne so omejitve na mejah

Včeraj so dva nova primera potrdili v Ljubljani, po enega pa v Kranju in na Jesenicah. Včeraj so nove primere covid-19 zabeležili v Piranu, Krškem in Postojni.

Covid-19 Spet slabše novice: Nove okužbe v treh novih občinah

Zaradi okužb šolarjev sta v samoizolaciji dva razreda, eden na OŠ v Novi Gorici, drugi na Jesenicah.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 74

  • 00:56 18. Junij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- H︆︆o︆︆s︆︆s︆︆e︆︆t︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 23:29 17. Junij 2020.

    Čemu se zdaj tolk čudijo, saj smo to vsi vedeli že takoj ko so prehitro meje odprli.... Ne rabiš bit …

  • 22:31 17. Junij 2020.

    Skladišča so polna mask. Jih bo potrebno uporabiti in upravičiti nabavo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.