Janković brez Pahorjevih novcev

Foto: Žurnal24 Pahor na petkovem obisku v Stožicah ni ničesar obljubil. Za zdaj Janković tudi n
Jankovićevih Stožic vlada ne namerava reševati z rebalansom proračuna.
Oglej si celoten članek

Postavke za financiranje dokončanja športnega parka Stožice ni v rebalansu proračuna, je po vladni seji zatrdil minister za finance Franc Križanič. Ali bo premier Borut Pahor kako drugače priskočil na pomoč ljubljanskemu županu Zoranu Jankoviću, za zdaj ni jasno, saj tiskovna konferenca vlade še vedno poteka.

Kot je znano, ima Športni park Stožice, eden osrednjih projektov Jankovićevega mandata, velike finančne težave. Janković si želi pomoč v višini 20 milijonov evrov, sicer pa mora investitor izvajalcem plačati še 54 milijonov evrov. Janković se je minuli teden sestal tudi s premierjem Pahorjem. Janković zagotavlja, da bo park odprt do konca tega meseca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.