Janković izgubil proti Bavčarju in Šrotu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pri prodaji Mercatorja sodniki niso ugotovili nobenega oškodovanja državnega premoženja, poročajo današnje Slovenske novice.
Oglej si celoten članek

Po pisanju časnika je senat ljubljanskih okrožnih sodnikov v začetku junija nekdanjega šefa Istrabenza Igorja Bavčarja, nekdanjega šefa Pivovarne Laško Boška Šrota, nekdanjega šefa Slovenske odškodninske družbe (Sod) Marka Pogačnika, nekdanjega šefa Kapitalske družbe (Kad) Tomaža Toplaka, Pivovarno Laško in Istrabenz opralo suma zlorabe položaja ali pravic pri prodaji 30-odstotnega deleža v Mercatorju.

Kazensko ovadbo je podal nekdanji prvi mož Mercatorja Zoran Janković.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.