Janković na posnetku sebe ne prepozna

Foto: Špela Mohorič
Foto: Špela Mohorič
Ljubljanski župan Zoran Janković se je odzval na posnetek prehitre vožnje. Pravi, da sebe na posnetku ni prepoznal, vendar pa ne izključuje možnosti, da je za volanom on.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski župan Zoran Janković se je odzval na posnetek njegovega divjanja po primorski avtocesti, ki je konec minulega tedna zaokrožil po spletu. Trdi, da sam sebe na posnetku ne prepozna, vendar pa ne izključuje možnosti, da je po avtocesti divjal prav on.

"Če me kdo tam prepozna ... jaz sebe nisem," je dejal in pozval avtorja posnetka, naj razkrije datum in uro, kdaj je posnetek nastal, da bo v svojem rokovniku preveril, ali je resnično vozil on.

Spomnil je še, da je na avtocesti od Ljubljane proti Obali, na kateri je bil posnetek vožnje narejen, kar nekaj stacionarnih radarjev. Ob tem je opozoril, da bosta oba, tudi tisti, ki je posnetek naredil, v istem prekršku.

Če ima država le težavo domnevno njegove prehitre vožnje, potem je on sam njen najmanjši problem, je še prepričan Janković.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 36

  • 13:00 9. Avgust 2012.

    Ma vse je ista bagra in drug drugega za jajce držijo, ker če se ne bi bi en od njih …

  • 11:37 31. Julij 2012.

    Kaj pa tisti SDS-ovec, ki je vozil za njim? On ni naredil prekrška? Njega se nič ne obravnava in komentira? …

  • 13:19 28. Julij 2012.

    Daj si preber kaj pomeni biti psihopat. Taki divjaki kot si ti so potencialni morilci na cesti. Tebi in ostalim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.