Janković: ''Nisem razočaran''

Foto: Žurnal24 (Foto: Boštjan Tacol)
''Naredili so več, kot je bilo mogoče pričakovati,'' pravi Janković zdaj, ko je jasno, da niti stadion niti dvorana v Stožicah ne bosta končana do roka, ki se izteče jutri.
Oglej si celoten članek

''Nisem razočaran, da Stožice niso končane. Naredili so več, kot je bilo pričakovati. Do 27. julija pa morajo odpraviti pomanjkljivosti na stadionu in dvorani,''  je danes pojasnil ljubljanski župan Zoran Janković.

Roka še niso podaljšali, saj Grep za to še ni zaprosil. ''Nisem pa rekel, da ne bom unovčil bančne garancije. To boste izvedeli, ko bo čas za to. Če jo bom izkoristil, jo bom samo iz enega razloga: da se poplačajo izvajalci,'' je še pojasnil Janković. 

Kot smo že poročali, je včeraj komisija opravila tehnični pregled dvorane in ugotovila, da še vedno niso odpravljene nepravilnosti, ki so jih odkrili pred dvema tednoma. V Grepu so dejali, da bodo poskušali nepravilnosti odpraviti v najkrajšem možnem času, vendar natančnega datuma niso napovedali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.