Jankovićeva imena

Foto: Boštjan Tacol Janković predstavlja kandidate Foto: Boštjan Tacol Janković predstavlja kandidate Foto: Boštjan Tacol Janković predstavlja kandidate Foto: Boštjan Tacol Janković predstavlja kandidate
Janković je prepričan, da ima zmagovito kombinacijo najboljšega programa in najboljše ekipe. Danes je predstavljal imena s svoje kandidatne liste.
Oglej si celoten članek

Kandidatk je skoraj toliko kot kandidatov: med kandidati Zorana Jankovića je tako 41 žensk in 44 moških. Gre za razmeroma mlado ekipo, 58 kandidatov ima namreč nad 30 let, 27 pa več kot 50.

Janković bo kandidiral v volilni enoti Ljubljana. Med kandidati so tudi športniki, na primer Alenka Bikar, Britta Bilač, Peter Vilfan.

Nekaj obrazov že poznamo iz političnega parketa: Janja Klasinc, Melita Župevc, Janko Möderndorfer, Alojz Posedel, Matjaž Zanoškar, Renata Brunskole.

Na listi se je pojavila tudi Barbara Žgajner Tavš, ki je zadnji mandat delovala na lokalni politični ravni. Tako jo je pot vodila od stranke Zmaga Jelinčiča SNS do stranke Lipa, ki so jo ustanovili nekateri člani SNS po sporu z Jelinčičem, pa vse do Jankovića.

Na Jankovićevi listi v ljubljanskem mestnem svetu je bil tudi že Mitja Meršol – nekdanjemu novinarju se bo pridružila stanovska kolegica Tamara Vonta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 12:54 9. November 2011.

    Sinova sta pa "siva" kandidata....

  • 08:21 9. November 2011.

    Janković nima pojma, nobene širine, pozna Mercator in sivo ekonomijo, to pa je premalo za vodenje države!!! Me zanima kako …

  • 21:23 8. November 2011.

    Samo tale Tavševka,pa res ekstremno spreminja svoje mišljenje,iz ekstremno desničarskega,v totalni komunajzerski na lokalni ravni.pa spet v zmagovito kapitalističnega.Naj se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.