Jankovićevi niso nič vprašali

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Modreci. Mateja Kožuh Novak ni privolila v izključno sodelovanje.
Oglej si celoten članek

V stranki Zorana Jankovića Pozitivna Slovenija so Matejo Kožuh Novak, predsednico Zveze društev upokojencev Slovenije, navedli kot sogovornico za področja socialnega dialoga, socialnega sistema in zdravstva, a je niso vprašali, ali se s tem strinja.

"Nisem dala pristanka za sodelovanje," je povedala Kožuh Novakova. Pojasnila je, da je zveza res pripravila stališče do reševanja problematike pokojnin, vendar bi to pripravila za katerokoli stranko, ki bi jo prosila. V Jankovićevem štabu teh navedb niso zanikali, dejali pa so, da dajejo vsebine v kritično presojo sogovornikom, med katere štejejo tudi Kožuh Novakovo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:49 3. November 2011.

    sej je ožigosana za vse večne čase... ni vedela kaj dela

  • 12:07 3. November 2011.

    Mateja Kožuh Novak, prodana duša kako lahko v imenu upokojencev podpiraš Jankoviča, kdo ti je to dovolil? Če bi želela …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.