"Hvala, Jan Hamaček, hvala, Češka. Prijateljev v nesreči nikoli ne pozabiš."

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Janez Janša se je za organizacijo prevoza zaščitne opreme prek Twitterja zahvalil češkemu ministru.
Oglej si celoten članek

Češki minister za notranje zadeve Jan Hamaček je včeraj organiziral poseben let s češkega letališča Pardubice na letališče Jožeta Pučnika na Brniku, na katerem je bila večja zaloga začitne opreme. Med drugim so na Brnik prispele zaščitne maske, respiratorji (ventilatorji) ter ostala oprema, ki jo bo Slovenija v boju z novim koronavirusom nujno potrebovala.

Oprema je že na poti v distribucijske centre Civilne zaščite, je še tvitnil Janez Janša.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 19:56 26. Marec 2020.

    Me zanima kako se bodo zahvalili lastniku Gorenja, ki bodo donirali več respiratorjev kot jih naša vlada naročila. Donacija pride …

  • 13:05 26. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 08:04 26. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.