Janša je najbolj iskan politik

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Najbolj iskano v Sloveniji. Iskalnik Najdi.si je objavil najbolj iskana imena na spletu v letu 2012. Med moškimi prvi Tone Pavček, med ženskami Urška Čepin.
Oglej si celoten članek

Spletni iskalnik Najdi.si je objavil lestvice najbolj iskanega v letošnjem iztekajočem se letu. Med moškimi je bil najbolj iskan lani preminuli pesnik Tone Pavček, med ženskami pa starleta Urška Čepin. Med dogodki je letošnje leto na spletu najbolj zaznamoval Ljubljanski maraton, od tujih estradnikov pa smo Slovenci največkrat iskali Severino.

Med splošnimi iskanji še vedno prevladuje horoskop, med glasbeniki Modrijani, med gospodarstveniki Rajko Hrvatič, med blogerji Mikstone special blog, ki ga piše Mitja Kunstelj, med avtomobilskimi znamkami Renault, med politiki pa Janez Janša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 19:00 17. December 2012.

    ha ha ,...stara skuša??

  • 14:13 17. December 2012.

    To da se pojavlja na top lestvici moških, je pa najbrž ženski del SDS a glasoval zanj! Če je tole …

  • 14:11 17. December 2012.

    A Urška Bačovnik je pa izginila ali kaj?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.