Janša od Pirc Musarjeve zahteval opravičilo, tako mu je odgovorila

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Kar 18 ur je včeraj potreboval šef največje opozicijske stranke, da je po tem, ko je Anže Logar priznal poraz na predsedniških volitvah, čestital novi predsednici republike Nataš Pirc Musar. A Janez Janša ne bi bil Janez Janša, če čestitke ne bi začinil v svojem slogu.
Oglej si celoten članek

"Dr. Nataši Pirc Musar čestitamo ob izvolitvi za predsednico Republike Slovenije. Pričakujemo, da bo res pravična, srčna in pozorna. Pričakujemo konstruktivno sodelovanje v skupno dobro v zahtevnih časih, ki so pred nami. Spodobilo bi se, da se po izvolitvi opraviči za laži o stranki SDS, ki jih je izrekla v kampanji," je vodja opozicije zapisal na Twitterju.

Pirc Musarjeva mu je, prav tako na Twitterju, zahvalila in odgovorila, da se veseli srečanja z njim.

Nova slovenska predsednica je včerajšnji večer sicer izkoristila, da se je večini svetovnim, pa tudi domačim politikom, ki so ji za zmago voščili prek Twitterja, zahvalila za čestitke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 21:22 15. November 2022.

    Zanima me samo eno , če se je že Janša kadarkoli v življenju za kaj javno opravičil, če bi se …

  • 18:28 15. November 2022.

    Gospod Adamič, vprašajte tovariša Ivana Janeza kje ima ON denar...

  • 17:44 15. November 2022.

    Že 31 let so zate zahtevni časi, najbolj takrat, ko si na vladi in nam kratiš osnovne človekove pravice, Ljudi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.