Janša: Upam, da se bo vladalo bolje, kot se je sestavljalo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Janez Janša kritičen do sestavljanja nove vlade. Upa, da se bo vladalo bolje, kot se je sestavljalo.
Oglej si celoten članek

Seznama ministrskih kandidatov ni želel komentirati, ker da ga ne pozna. "Tega ni bilo na evrovrhu včeraj. Seznama ne poznam, tako da bi zelo težko komentiral. Tudi vsakomur je treba dati priložnost. Upam pa, da se bo vladalo bolje, kot se je sestavljalo," je premier Janez Janša, ki opravlja tekoče posle, odgovoril na vprašanje, kako komentira seznam ministrske ekipe Alenke Bratušek.

Bratuškova je v državni zbor v četrtek zvečer vložila predlog liste kandidatov za ministre v vladi. Na listi je 13 kandidatov, med njimi tudi kandidatka brez resorja. Pet jih bo iz PS, po trije iz SD in DL ter dva iz Desusa. Največ pozornosti si je že prislužil kandidat za finančnega ministra Uroš Čufer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 08:54 10. April 2013.

    VI STE Z BOGOM BREZ GREHA ,KAJ DRAGEC.

  • 08:53 10. April 2013.

    SAM PEJD MI IZ PRED OČI. BARABA VELIKA SI. VRNI DENAR OD OROŽJA IN OD PATRIJE.

  • 18:06 15. Marec 2013.

    Ne novi vladi, da drugačnemu načinu razmišljanja<br />Ljudje včasih za oblast rečejo: stara roba, novo pakiranje. In največkrat imajo prav. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.