Janez Janša spisal pesem: To je moj poklon domovini

Foto: Anže Petkovšek Predsednik republike Borut Pahor je v predsedniški palači na pogovor sprejel predsednika SDS in kandidata za mandatarja Janeza Janšo.
Foto: Anže Petkovšek Predsednik republike Borut Pahor je v predsedniški palači na pogovor sprejel predsednika SDS in kandidata za mandatarja Janeza Janšo.
Janez Janša je na Facebooku delil pesem, ki jo je napisal, z naslovom "Najlepša si".
Oglej si celoten članek

Predsednik vlade Janez Janša je na svojem Facebook profilu delil pesem v "poklon domovini v času preiskušnje", za katero je, kot je zapisano v videu, besedilo napisal kar sam. Pesem ima naslov "Najlepša si". 

xxx

To pa ni prvič, ko se je predsednik vlade preiskusil v pisanju pesem. Maja leta 2017 smo poročali, da je skupaj s pevko Martino Prevejšek posnel pesem Prebudi se, Slovenija.

Posnetek Janez Janša z Martino Prevejšek posnel pesem

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 23

  • 04:05 31. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 17:52 30. Marec 2020.

    ma ljudje dragi,,pa kaj res ne more noben clanek bit brez te politike?tu naj bi komentirali pesem kot tako, ne …

  • 16:09 30. Marec 2020.

    Križar, sigurno sin od udbovca. Samo čakaš, da boš lahko nadaljeval očetovo delo. Ja, tako je bilo leta 1941, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.