Janša Žerjavu: Najslabši minister v zgodovini

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Premier Janez Janša je z Radovanom Žerjavom, ki je danes odstopil z mesta ministra za gospodarski razvoj in tehnologijo, obračunal kar na Twitterju.
Oglej si celoten članek

"Danes je vlado zapustil najslabši minister za gospodarstvo v zgodovini Slovenije. Niti nujnih obveznosti se mu ni zdelo vredno opraviti," je premier Janez Janša zapisal o do danes članu svoje vladne ekipe.

Foto: Twitter Janšev tvit o Žerjavu

Po Twitterju pa se je odzval tudi Žerjav. "Zahvaljujem se ti za tvojo oceno mojega dela in ti želim vse dobro v prihodnosti," je zapisal prek strankinega računa na Twitterju.

SLS je danes uresničila napoved in zapustila koalicijo, v kateri sta ostali tako le še Janševa SDS in NSi.

"S kolegom ministrom sva ravnokar odposlala odstopni izjavi z mest ministrov. Iz te koalicije dokončno odstopa tudi SLS," je danes dejal Radovan Žerjav. Skupaj z njim je vladne vrste zapustil tudi minister za kmetijstvo in okolje Franc Bogovič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 52

  • 08:35 27. Februar 2013.

    JAZ SEM IMAL PA NAJSLABŠEGA PREDCEDNIKA ,KAR JE MOŽNO

  • 13:29 26. Februar 2013.

    Žerjav ,ne jemlji psihiča resno...

  • 10:37 26. Februar 2013.

    Urška, loči se, dokler se še lahko. Psiha je jeba.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.