Janša znova nad Tarčo, tokrat z opravičilom

Foto: Vlada RS
Foto: Vlada RS
"Opravičujemo se našim partnerjem Evrropski uniji in Natu, ter predvsem ljudem, ki trpijo zaradi ruske invazije v Ukrajini," je tvitnil Janez Janša.
Oglej si celoten članek

Trenutna koalcija pod vodstom premierja Janeza Janše v zadnjih dneh samo še stopnjuje pritiske na uredniško politiko Informativnega programa TV Slovenija. Po kritikah, ki jih je bila ob poročanjih o vojni v Ukrajini deležna zunanjepolitična redakcija, se je zdaj premier v svojem stilu lotil še zadnje Tarče. Tema oddaje je bila vojna v Ukrajini.

"Skupina proruskih ekstremistov je zasegla del programa nacionalne televizije, imenovanega Tarča, in ga uporabila za napad na vse ukrepe za pomoč Ukrajini, pri čemer je odkrito igrala na Putinovo agendo," je v tvitu zapisal Janša, ki je dodal.

"Opravičujemo se našim partnerjem Evropski uniji in Natu, ter predvsem ljudem, ki trpijo zaradi ruske invazije v Ukrajini". Premier je ob tem pojasnil,  da slovenska vlada nima vpliva na RTV in "ne prevzema odgovornosti za njihova dejanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 46

  • 18:21 12. Marec 2022.

    Mi tudi nimamo vpliva na twite Jajota,zato naj naklada v svojem imenu!

  • 23:43 10. Marec 2022.

    Lažnivci in goljufi politiki.Saj politika-ki vodijo in nadzirajo RTVS.

  • 11:39 6. Marec 2022.

    Levaki ste res sramota slovenskega naroda. Človek pri takšnem izrazoslovju primitivizma nima besed.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.