Janševa vlada najnižje doslej

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Aktualna vlada ni imela še nikoli tako nizke podpore. Narašča število volilcev, ki ne bi izbirali med trenutnimi parlamentarnimi strankami.
Oglej si celoten članek

Politične stranke imajo vse manjšo podporo, čedalje več pa je med volilci takih, ki ne nameravajo na volitve ali pa ne vedo, koga bi volili, ugotavljajo v redni mesečni anketi Dela.

Podporo je močno izgubila tudi vlada Janeza Janše, ki je za svoje svoje delo dobila najslabšo oceno doslej. Negativno ji je po poročanju časnika prisodilo kar štiri petine vprašanih.

Na prvem mestu SD

Na vprašanje, koga bi volili, je le polovica vprašanih odgovorila, da katero od parlamentarnih strank. Preostala polovica ne ve, ali ne bi volila, zato delež glasov pada za vse parlamentarne stranke.

Na prvem mestu je SD z borih 14,6 odstotka glasov.

Med politiki so na vrhu še vedno Borut Pahor, Radovan Žerjav in Janez Potočnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:03 18. Februar 2013.

    ne daj se janša

  • 16:22 18. Februar 2013.

    A je kak komentar sploh potreben?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.