Janši so dnevi šteti, prihaja odjuga!

Foto: Facebook: Proti varčevalnim ukrepom Sneženi kip Janše Foto: Facebook: Proti varčevalnim ukrepom Sneženi kip Janše Foto: Facebook: Proti varčevalnim ukrepom Sneženi kip Janše Foto: Facebook: Proti varčevalnim ukrepom Sneženi kip Janše Foto: Facebook: Proti varčevalnim ukrepom Sneženi kip Janše Foto: Facebook: Proti varčevalnim ukrepom Sneženi kip Janše
Janezu Janši pred Cankarjevim domom so dnevi šteti. Če ga želite ujeti, pohitite, saj prihaja odjuga z dežjem.
Oglej si celoten članek

Na ploščadi pred Cankarjevim domom v Ljubljani je nastala zanimiva snežena skulptura.

"Sneženi možje, ki so nam čez zimo izropali vse zaloge, se začenjajo topiti. Slovenija doživlja svojo 'veliko noč', svoje prerojenje, saj bo na posušenem in preperelem starem listju vzniknila nova rast in z njo bo prišlo tudi navdušenje in veselje", je pod fotografijo zapisal eden od podpornikov skupine Proti varčevalnim ukrepom na Facebooku, ki je objavila tudi fotografije nastajanja skulpture.

Upodobljena je glava našega premierja Janeza Janše. Če si skulpturo želite ogledati v živo, pohitite, saj so ji dnevi šteti. V nedeljo namreč prihaja odjuga z dežjem.




Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 12:43 21. Januar 2013.

    upam, da je cimvec psov poscalo to snezno skulputro....saj si drugega niti ne zasluzi!

  • 04:07 21. Januar 2013.

    Simbolično naj kaj podobnega naredijo 50 stotinom,stopetinšestdesetorazrednemu bivšemu predsedniku,pa ati-pampersu,itn...

  • 04:04 21. Januar 2013.

    Prihaja od juga;ja seveda,saj večina rdečih je od tam,eni bi pa radi spet tja.?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.