Janšo skrbi NLB

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Nadzorniki NLB. Finančno ministrstvo od njih pričakuje revizijo.
Oglej si celoten članek

Finančno ministrstvo je zaskrbljeno zaradi NLB in od nadzornikov največje slovenske banke pričakuje, da bodo opravili svojo vlogo in naročili revizijo domnevno spornih poslov družbe ter ugotovili morebitno odgovornost, poroča Delo.

“Ministrstvo za finance kot skrbnik finančnega sistema izraža zaskrbljenost zaradi nekaterih poslovnih odločitev uprave NLB, predvsem v smislu pred kratkim predstavljenih negativnih poslovnih rezultatov za lani ter vnovične zahteve po skoraj 400-milijonski dokapitalizaciji,” sporočajo z ministrstva 
za finance.

Predsednik uprave NLB Janko Medja medtem ni želel komentirati vprašanj o odločitvah nadzornega sveta in špekulacij, da ga želi vlada zamenjati, podprl pa je vladno odločitev o imenovanju četrtega neizvršnega direktorja v slabi banki: “Dobro je, da se zadeve, v katerih bi strokovno sodelovali, nadaljujejo, da bi se čim prej končala negotovost.”

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:36 23. Februar 2013.

    Okrogla miza o ekonomskem razvoju Slovenije<br />Namen okrogle mize je bil osvetliti trenutno problematično stanje, najti skupne imenovalce vizije in …

  • 11:02 23. Februar 2013.

    Janšo skrbi samo za svojo rit in kako si bo čimbolj žepe napolnil. Žalostno je edino, da ga v vseh …

  • 10:32 23. Februar 2013.

    Skrbi ga , da se odkrijejo mahinacije pri katerih ima prste zraven...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.