JAR: huda železniška nesreča

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Najmanj trideset ljudi je umrlo v hudi železniški nesreči na severovzhodu Južnoafriške republike. Vlak je namreč trčil v tovornjak, na katerem so bili kmetje.
Oglej si celoten članek

"Lahko potrdimo, da je na kraju nesreče umrlo več kot 30 ljudi, poleg tega pa številnim še nudijo pomoč," je dejal predstavnik reševalne službe v pokrajini Mpumalanga Thulani Subuyi za televizijsko postajo e-news.

"Po prvih informacijah je vlak trčil v tovornjak ravno v trenutku, ko je ta zapeljal čez železniški prehod. Pri tem je bil očitno premalo previden. Vlak je nato tovornjak potiskal po progi do dva kilometra," je povedal Subuyi.

Nesreča se je zgodila v bližini Malelane, na vhodu v znani park Kruger, ki leži v bližini državne meje z Mozambikom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.