Jasno, kdo je streljal v avto

Foto: Profimedia
V vozilu so našli 9-kalibrski izstrelek.
Oglej si celoten članek

V četrtek dopoldne se je moški usedel v svoj avtomobil, da bi se odpeljal, nato pa zaslišal glasen pok. V tistem se je razbilo zadnje okno njegovega avtomobila. Sprva je Tržačan mislil, da je žrtev vandala, a okrog vozila ni opazil nikogar, piše Primorski dnevnik. 

Karabinjerji so v vozilu našli 9-kalibrski izstrelek. Na pomoč so poklicali tudi balistične izvedence. 

Odgovor na vprašanje, kaj se je v Trstu dogajalo, so karabinjerji dobili danes. Pri njih se je namreč zglasil starejši moški, ki je pojasnil, kaj se je zgodilo. Med čiščenjem pištole se mu je nehote sprožil strel, piše Primorski dnevnik. 

Po prvih podatkih je njegova trditev verodostojna. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.