Jašovič: Težko, da bi prišlo do prodaje

Foto: Žurnal24 mercator_bobo08012008t
O prodaji Mercatorja je predsednik uprave NLB Božo Jašovič povedal, da so ponudbe takšne, "da ne vidim veliko možnosti, da bi transakcija bila izpeljana".
Oglej si celoten članek

Spomnimo, da je do osmega februarja prišlo osem nezavezujočih ponudb za nakup 36-odstotnega deleža največjega slovenskega trgovca Mercator. Svojo ponudbo je med njimi oddal tudi hrvaški trgovec Agrokor.

Akgrokorjeva nezavezujoča ponudba naj bi po pisanju časnikov znatno presegala vseh ostalih sedem ponudnikov, med katerimi so predvsem skladi zasebnega kapitala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.