Jaz poročam: V Litiji so čakali več kot uro

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
"Že eno uro čakamo na vlak v Litiji in ne vemo, kaj se dogaja," nam je zjutraj sporočil bralec. Na Slovenskih železnicah so se za težave opravilčili. Pokvaril se je vlak.
Oglej si celoten članek

Bralec nam je zjutraj sporočil, da v Litiji že eno uro čakajo na vlak. "Mudi se nam v službo, že eno uro čakamo in ne vemo, kdaj bomo lahko odšli proti Ljubljani. Nihče nas ni obvestil, kaj je narobe," nam je sporočil bralec.

Na Slovenskih železnicah so nam povedali, da bodo potniki kmalu lahko odšli proti Ljubljani. "Vlak stoji v Litiji zaradi okvare. Potniki so bili o okvari obveščeni. Obvestila sta jih tako strojevodja kot sprevodnik. Na poti je že novi vlak, ki jih bo kmalu odpeljal proti Ljubljani."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:13 27. Januar 2012.

    Z vlakom se vozim vsak dan in se strinjam z Žurnalčkom, da ni nobenega bistvenega napredka od takrat, ko je …

  • 11:11 27. Januar 2012.

    Vidva spodaj , ki sta se zadnjič , če sta se sploh kdaj vozila z vlakom , takrat ko je …

  • 09:01 27. Januar 2012.

    Po zgledu razvitih držav bi morali o zamudah promptno obveščati tako potnike na vlaku kot tudi na želežniških postajah. Razglasi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.