Je kdo videl Ratka?

Foto: Policija
Foto: Policija
Pogrešajo 51-letnega Ratka Pančića iz Sežane.
Oglej si celoten članek

Sežanski policisti od 27. junija letos iščejo pogrešanega Ratka Pančića, rojenega 5. 7. 1960 v Osredku (BiH), državljana Republike Slovenije, stalno prijavljenega na naslovu Cesta na Lenivec št. 6/B v Sežani, dejansko pa prebivajočega na naslovu Ul. I. Tankovske brigade št. 4, prav tako v Sežani. Zadnjič ga je 22. junija ob 12.30 videla žena.

Pogrešani je visok 170 centimetrov, suhe postave, nazadnje je imel črne kratke lase, obraz poraščen z brki in brado, v obeh ušesih pa je imel uhana (rinki).

Ob odhodu od doma je bil oblečen v črtasto majico z ovratnikom in kratkimi rokavi v kombinaciji modre in sive barve, v dolge poletne jeans svetlo modre hlače in obut v sive športne copate. Na glavi je imel platneno kapo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:51 5. Avgust 2011.

    odšel v srbijo...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.