Je kdo videl Vladimirja?

Foto: Žurnal24 Pogrešani Vladimir Kacijan (Foto: Policija)
Od nedelje pogrešajo 78-letnega Vladimirja Kacjana iz Hočkega Pohorja. Kdor bi ga opazil ali karkoli vedel o njegovem izginotju, naj o tem obvesti policijo.
Oglej si celoten članek

Pogrešani je visok okoli 175 centimetrov, nekoliko sključene drže, osivelih, redkih las (skoraj plešast), ozkih osivelih brk, vitke postave, rjavih oči, brez posebnih znakov. Nazadnje je bil oblečen v sivozelene lovske oziroma gozdarske hlače, zelenorjavo vetrovko, pod katero je imel sivo polo majico. Obut je bil v rjave nizke čevlje. Od doma je odšel z osebnim avtomobilom nissan micra, rjavosive barve, registrske oznake MB FS-788.

Vse, ki bi pogrešanega opazili ali karkoli vedeli o njegovem izginotju, naprošajo, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.