Je ločitev botrovala tragediji?

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Družinska tragedija dobiva nove razsežnosti. Zakonca naj bi bila tik pred ločitvijo. je to botrovalo tragdiji?
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali včeraj se je v okolici Brežic, v kraju Sela pri Dobovi, zgodila družinska tragedija. Policisti so na kraju nesreče ugotovili, da gre za 71-letnega moškega in 65-letno žensko, ki sta po vsej verjetnosti umrla zaradi strelnega orožja.

Po vasi so zaokrožile govorice, da je moški žensko ustrelil z lovsko puško, nekateri trdijo, da je imel doma le malokalibrsko puško. Zakonca, po poročanju 24 ur, naj ne bi bila srečna že 15 let. V zadnjih dneh naj bi podpisala tudi papir o razvezi. Moški pa naj bi domov prihajal le še spati.

Kaj točno je botrovalo tragediji še ni znano. Točen vzrok nasilne smrti bo predvidoma znan v ponedeljek, je včeraj za zurnal24.si povedala Alenka Drenik s Policijske uprave Novo mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.