Je otrok v avtu doživel vročinski udar?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Deklici je med vožnjo postalo slabo
Oglej si celoten članek

Včeraj ob 16.52 je na Obrežju, v občini Radeče, otrok v avtu doživel vročinski udar, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje. Obolelemu otroku so pomagali gasilci prostovoljnega gasilskega društva Radeče. Do prihoda reševalcev nujne medicinske pomoči Laško. Otroka so so ga nato prepeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico, še piše.

Kot je za Žurnal24 pojasnila tiskovna predstavnica policijske uprave Celje, ni šlo za primer, ko bi otrok ostal sam v avtu in doživel vročinski udar. "Deklici je postalo slabo med vožnjo, bila je skupaj s starši, poklicali so pomoč in kot kaže, se je vse dobro izteklo," pravi Milena Trbulin, ki opozarja, da je zapis regijskega centra civilne zaščite v tem primeru nekoliko zavajujoč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.