Jesenice: Na truplu našli znake nasilja

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Kriminalisti na Jesenicah obravnavajo sumljivo smrt moškega.
Oglej si celoten članek

Gorenjski kriminalisti so v nedeljo na Jesenicah obravnavali sumljivo smrt moškega, na truplu katerega so našli znake nasilja. V policijski akciji so odkrili osumljence, dva moškega in žensko, ki so v policijskem pridržanju. Preiskava pa še poteka.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Kranj, je moški je umrl v 24 urah pred obravnavo dogodka. Kraj dogodka sta si v nedeljo poleg kriminalistov ogledala tudi dežurni preiskovalni sodnik in državna tožilka. V iskanje osumljencev pa so bili vključeni policijski helikopter in večje število policistov ter kriminalistov.

Tri osumljene osebe, ki so bili s pokojnim dobri znanci, so že od nedelje v 48-urnem policijskem pridržanju. V današnjem nadaljevanju preiskave kriminalisti preverjajo vloge posameznikov za smrt osebe in ostale okoliščine dogodka.

Več podatkov bodo lahko sporočili šele po zaključenih aktivnostih kriminalistov.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.