Jezni voznik trčil v redarja

Foto: Žurnal24 (Foto: Saša Despot)
Na Jesenicah je voznik osebnega avtomobila najprej zmerjal redarja, nato pa ga še zbil.
Oglej si celoten članek

Ko je včeraj dopoldne občinski redar na Cesti maršala Tita na Jesenicah pisal obvestilo zaradi nepravilno parkiranega vozila, je do njega pripeljal voznik osebnega avtomobila in ga začel zmerjati.

Po zaključku verbalnega obračuna je voznik speljal in pri tem trčil v nogo redarja, so sporočili s PU Kranj. Kot kaže, jezni voznik ne bo ušel kazni, saj si je poškodovani zabeležil njegovo registrsko številko. Policisti tako že zbirajo obvestila in bodo o zbranih ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.