Joc Pečečnik bo pokasiral 150 milijonov evrov

Foto: Boštjan Tacol pečečnik
Joc Pečečnik je tik pred prodajo večinskega deleža v igralniški družbi Interblock, kupec bo eden največjih investicijskih skladov na svetu, poroča Siol.
Oglej si celoten članek

Prodaja 60-odstotnega deleža v krovnem holdingu Elektroncek Group na Nizozemskem naj bi bila že dogovorjena, zdaj se usklajuje le še pogodba.

Joc Pečečnik je za Siol.net povedal le, da je v tem trenutku še lastnik Interblocka. Informacije, da je našel kupca za večinski delež, ni želel komentirati.

Najboljšo ponudbo naj bi oddal ameriški sklad Oaktree Capitalm ki upravlja več kot 120 milijard ameriških dolarjev naložb, za Pečečnikov delež pa naj bi plačali okrog 150 milijonov evrov.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 20:44 12. December 2019.

    Kaj je pa s tisto zgodbo o ustanovitvi letalske druzbe, ki jo je tko famozno reklamiral na vseh moznih televizijah. …

  • 18:28 12. December 2019.

    Potem bo lahko uredil Plečnikov stadion ne da bi podrl in pozidal vse okoli njega.

  • ode
    17:14 12. December 2019.

    Kaj mu bodo miljoni: na dijeti in tabletah za holesterol, za pritisk, za sladkor, kot posledica stresa za želodčno kislino, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.