Joras na vrtu zakopal kobilo

Foto: Žurnal24 Kobilo Dano je Joras dobil v dar.
Joško Joras je na svojem vrtu zakopal svojo kobilo, nato pa je poklical slovensko veterinarsko inšpekcijo, ki je odvoz kobile prepustila Hrvatom. Jorasov sosed pa trdi, da je poginula kobila njegova.
Oglej si celoten članek
Joško Joras naj bi kobilo dano zakopal že v ponedeljek. Poklical je slovensko veterinarsko inšpekcijo, da bi odstranila poginulo žival. Ti so ga zavrnili, poklicali pa naj bi veterinarsko službo na Reki, poročajo hrvaški mediji.

Inšpektorica je nato izdala nalog za odstranitev poginule živali, zato se je danes ob 14. uri proti njegovi hiši odpeljal bager. Po besedah prič je že po nekaj minutah izkopal žival, okoli hiše pa se je razširil neznosen smrad. Po besedah Jorasovega soseda Antona Škofa iz Ljubljane pa je poginula kobila njegova. Poginila je zaradi sepse konec marca.

Joras je kobilo dobil od članov Kulturnega in etnološkega društva Gallus Bartholomaeus iz Šentjerneja 17. maja lani.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.