Julien Leblay v Sloveniji

Foto: Žurnal24 julien leblay
Rekorder Julien Leblay je pred dvanajstimi leti v nesreči skoraj umrl. Življenje mu je rešilo darovanje krvi, od takrat pa aktivno kolesari po svetu. Danes v Sloveniji.
Oglej si celoten članek

28-letni Francoz bo ob 14. uri prigonil na sedež Rdečega križa Slovenije v Ljubljani. Julien Leblay je  član društva Popotniki z velikim srcem in s kolesarjenjem spodbuja krvodajalstvo.

"Na ta način se zahvaljujem ljudem, ki so mi rešili življenje, hkrati pa prepričujem, kako humana in srčna gesta rešuje življenja," pravi. Francoz v Sloveniji ni prvič, že leta 2006 je kolesaril na 4000 kilometrov dolgi Balkanski turi, ki se je začela in končala v Ljubljani. "Slovenija je bila naša najljubša dežela Evropske ture. Vsekakor sem se želel vrniti in jo raziskati," pravi francoski kolesar, ki se je leta 2004 vpisal v knjigo rekordov, potem ko je pregonil 5.400 kilometrov po Evropi v enem kosu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.