Junak med junaki znan danes

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ob 14.30 bo znan Junak Slovenije 2011. Zmagovalca bo razglasil predsednik države Danilo Türk.
Oglej si celoten članek

Čeprav je bilo lani manj junaških zgodb kot leto prej, so vse odraz izjemne požrtvovalnosti in poguma. Vsak izmed finalistov – Cristian Pugliese; Zlatko Pulko; Mehmed Telalović in Andželko Lučić; Robert Marin in Peter Murko; Matjaž Koritnik; Jakob Lozar – si zasluži posebno pohvalo.

Šest finalistov, težka odločitev

Junaka Slovenije 2011 je med šestimi finalisti izbrala posebna komisija, ki so jo sestavljali Janko Goršek, generalni direktor policije, Igor Potočnik, predsednik Gorske reševalne zveze Slovenije, Anton Koren, predsednik Gasilske zveze Slovenije, Rok Vori, lanski junak Slovenije, ter Matej Košir, odgovorni urednik Žurnala in idejni vodja projekta.

Kot so nam zaupali člani komisije, je bila odločitev zelo težka, saj se v vsakem izmed finalistov skrivata pogum in požrtvovalnost – to pa je v teh težkih časih, ko živimo drug mimo drugega, toliko pomembnejše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.