Junija z zeleno lučjo

Foto: Žurnal24 Čeprav vloge za gradbeno dovoljenje še niso vložili, dovoljenje pričakujejo prvi
Plečnikov stadion. Vloge za gradbeno dovoljenje niso vložili.
Oglej si celoten članek

Joc Pečečnik, glavni investitor obnove Plečnikovega stadiona, še ni dal vloge za pridobitev gradbenega dovoljenja za prenovo, čeprav je napovedoval, da jo bo vložil do konca lanskega leta.

“Projektna dokumentacija je v postopku pridobivanja soglasij. Potrebna gradbena dovoljenja pričakujemo prvi teden junija,” napoveduje projektna vodja Maja Štefula. Dodaja, da bodo časovnico in oceno stroškov prenove razkrili, ko bodo dovoljenja izdana.

Investicija je bila še lani ocenjena na 200 milijonov evrov, projekt pa se je v tem času spremenil. Na stadionu bo manj sedežev (sedem namesto 12 tisoč), manj bo parkirišč (1.850 namesto 2.260), na sporni zelenici ob Fondovih blokih pa bodo trije vilabloki namesto osmih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.