Jutri bo naprodaj manj kot 300 iPhonov

Foto: Nikola Ćirković
Foto: Nikola Ćirković
Jutri pri dveh mobilnih operaterjih ne bo na voljo niti tristo iPhonov 6.
Oglej si celoten članek

Vsi oboževalci Applovih telefonov bodo morali jutri v vrste, če si bodo želeli zagotoviti prve šestice, ki bodo naprodaj v Sloveniji. Simobil in Tušmobil, ki jih bosta jutri začela prodajati, jih imata skupaj manj kot tristo: Simobil jih bo jutri prodal 158, Tušmobil pa več kot sto. 

Pri Simobilu bo na voljo iPhone 6 16 GB, v spletni trgovini bo že od 9. ure dalje, v poslovalnicah pa jih bodo začeli prodajati opoldne. Šestico bodo imeli v temno sivi, srebrni in zlati barvi. V Ljubljani (BTC) bo na voljo 60 telefonov, v Mariboru na Glavnem trgu 24, enako v Kopru, v spletni trgovini pa bo naprodaj 50 telefonov.

99 evrov takoj, 54 vsak mesec še dve leti

Tušmobil obljublja tudi iPhone 6 z 128 GB spomina, prodajati jih bodo začeli ob devetih zjutraj, na voljo pa bodo le na Wolfovi v Ljubljani. Model z 16 GB bo mogoče dobiti za 99 evrov in paketom ter opcijo, s katerima bo mesečni strošek nato še dve leti 54 evrov.

Telekom Slovenije zaradi pogodbe z Applom ne sme razkriti, kdaj bodo začeli prodajati šestico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:23 1. Oktober 2014.

    Taktika... umetno dvigovanje vrednosti. Pridobivanje novih vernikov...

  • manj kot 300? zakaj ne bi rajš počakal da jih majo dost za vse pa da jih čim več dobi …

  • 19:38 30. September 2014.

    Tušmobilu se je zmešal za tako ceno dajejo iphone 6<br />99€ takoj 24 mescov pa po 54€ sramota.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.