Jutri bo tank bencina stal za dve kavi več

Foto: Foto: Dejan Mijovic
Foto: Foto: Dejan Mijovic
Ob polnoči se bodo podražile cene goriv.
Oglej si celoten članek

V skladu z napovedjo analitikov se bodo jutri goriva podražila. Kljub nekoliko nižjim trošarinam vlade, boste morali jutri za 50 literski rezervoar bencina odšteti za približno dve kavi ali 2,5 evra več.

Neosvinčeni 95-oktanski bencin se bo podražil za pet centov in bo znašal 1,308 evra, 100-oktanski bencin OMV se bo podražil za 5,6 centa in bo znašal 1,350 evra, dizelsko gorivo pa bo po podražitvi za pet centov znašalo 1,220 evra. Za pet centov se bo podražilo tudi kurilno olje in bo po novem znašalo 0,872 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.