Jutri pred sodnika

Foto: primorska 05.01.2011, izola, gordana zivcec kalan, foto barbara milavec primorska 05.01.2011, izola, gordana zivcec kalan, foto barbara milavec
Gordana Kalan Živčec. Kršila naj bi pravice delavcev.
Oglej si celoten članek

Na Okrajnem sodišču v Ljubljani se bo jutri začelo sojenje Gordani Kalan Živčec, nekdanji predsednici Zdravniške zbornice Slovenije. Osumljena je zlorabe položaja ali zaupanja pri gospodarski dejavnosti, za kar je predvidena kazen do pet let zapora.

Kalan Živčečeva naj bi Zdravstvenemu domu (ZD) Izola povzročila za skoraj 85 tisoč evrov škode, ker je v začetku njenega mandata vršilki dolžnosti direktorice ukinila delovno mesto pomočnika direktorja, ki ga je zasedal Robert Mulec. Ta je bil tudi predstavnik delavcev v svetu zavoda, in zato zaščitena kategorija, zaradi česar naj Kalan Živčečeva ne bi delovala zakonito, ZD pa je zato moral Mulcu plačati odškodnino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:42 3. Julij 2013.

    treba je začeti kaznovati ljudi ,ki so nam vzeli vse pravice....

  • 10:26 3. Julij 2013.

    Tipično Slovensko

  • 08:21 3. Julij 2013.

    "Jutri pred sodnika"<br /><br />-pred sodnico bolj verjetno. In to zadevo bosta uredili po žensko: z mnogo sočutja in patosa. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.