Jutri sneg, več sonca prihodnji teden

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Oblačno bo tudi popoldne, najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 4 na Primorskem do 10 stopinj Celzija. Več sonca bo komaj prihodnji teden, napovedujejo na Arsu.
Oglej si celoten članek

Popoldne bo v notranjosti Slovenije večinoma oblačno, pihal bo veter vzhodnih smeri. Deloma jasno bo le v visokogorju in na Primorskem, kjer se bo burja počasi spet krepila.

"Jutri bo na Primorskem delno jasno z nekaj koprenaste oblačnosti, pihala bo zmerna burja. Drugod po Sloveniji bo oblačno, občasno bo tu in tam naletaval sneg," napovedujejo vremenoslovci na Arsu. Jutranje temperature jutri bodo od -4 do 0, dnevne od -1 do 3, na Primorskem okoli 8 stopinj Celzija.

V petek bo večinoma oblačno, predvsem zjutraj in dopoldne bo ponekod občasno še rahlo snežilo. V soboto se bo v notranjosti Slovenije prehodno delno zjasnilo, na zahodu pa bo ostalo oblačno. Burja na Primorskem bo ponehala.

5- do 10-dnevna napoved

Kot v svoji napovedi pišejo vremenoslovci na Arsu od nedelje naprej kaže na suho, a do torka v večjem delu Slovenije še bolj oblačno vreme. "Več sonca bo od srede naprej predvsem na Primorskem in v gorah, po nižinah pa bo zjutraj in dopoldne megla. Temperature bodo času primerne."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.