Jutri študenti s Pahorjem

Foto: Žurnal24
Konferenca. V Študentski organizaciji se bojijo, da gre le za “foto termin”
Oglej si celoten članek

Debata. Jutri ob 10. uri Študentska organizacija Slovenije (Šos) in ministrstvo za visoko šolstvo organizirata konferenco o študentskih vprašanjih. Konferenci, ki bo potekala v veliki dvorani Ministrstva za šolstvo, se bo uvodom pridružil tudi premier Borut Pahor.

Na konferenci bodo predstavniki študentov razpravljali o posameznih področjih s pristojnimi ministri, med drugim tudi z ministrom Ivanom Svetlikom o malem delu. Pahor je sicer študentom na zadnjem sestanku 4. maja obljubil, da zakon o malem delu ne bo šel na glasovanje na vlado prej kot v 50 dneh. Ti pa najverjetneje še ne bodo pretekli, saj naj bi vlada o zakonu razpravljala že prihodnji teden, kar pa Šos moti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.