Kača ugriznila moškega, helikopter ga je prepeljal v UKC Ljubljana

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V stanovanjski hiši je kača iz terarija ugriznila moškega, s helikopterjem so ga nato prepeljali v UKC Ljubljana.
Oglej si celoten članek

V naselju Brezje pri Tržiču je danes kača ugriznila 37-letnega moškega in ne otroka, kot je sprva sporočila uprava za zaščito in reševanje. Tiskovni predstavnik Policijske uprave Kranj Bojan Kos je povedal, da je šlo pri kači za strupeno mehiško klopotačo. Moškega so sicer s helikopterjem odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

 

Po besedah Kosa naj bi kača moškega ugriznila med čiščenjem terarija. Na upravi za zaščito in reševanje so pojasnili, da so moškega s helikopterjem prepeljali v ljubljanski klinični center na zahtevo zdravnika nujne medicinske pomoči v Tržiču.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:40 8. Julij 2015.

    Kače že ve kdo je pi..a?

  • 20:45 8. Julij 2015.

    Človek zdravi svoje komplekse s stvarjo, ki ni potrebna in ji ni kos. Nastradajo nedolžni in upam, da bo ustrezno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.