Kača zašla v Baby Center

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prodajalke v Baby Centru v Novi Gorici je danes neprijetno presenetila kača, ki je iz terarija ušla lastniku. Dva gasilca sta jo uspela ujeti in vrniti lastniku.
Oglej si celoten članek

"Kača je zbežala iz sosednje prodajalne, kjer prodajajo tropske živali. To je v istem poslopju kot Baby Center. Prodajalke so bile seveda kar precej panične. Ampak potem smo jo ujeli in počakali na lastnika," nam je dejal vodja intervencije Dani Boltar iz Gasilske enote Nova Gorica, ki je kačo ujel skupaj s sodelavcem Sebastjanom Čukom.

Boltar je še dodal, da kača ni bila nevarna – na terariju je pisalo, da gre za mlečno kačo. S kakšnim podobnim primerkom še niso imeli opravka, "so pa pri nas avtohtone kače in v hišah ob robu gozda kdaj v dnevni sobi najdejo kačo, ki pride tja iz gozda".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.