Kad še razmišlja o ponudbi DZS

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Kapitalska družba je prosila za podaljšanje roka veljavnosti ponudbe družbe DZS za odkup delnic Term Čatež.
Oglej si celoten članek

V Kadu bi radi pred dokončno odločitvijo opravili cenitev družbe.  © BOBO

 
Kapitalska družba (Kad) je prosila za podaljšanje roka veljavnosti ponudbe družbe DZS za odkup 118.262 delnic oziroma 19,77-odstotnega deleža Term Čatež, ker dokončna odločitev o prodajnih aktivnostih še ni sprejeta.

Družba DZS, ki ima v lasti skoraj 24 odstotkov čateških term, je ponudbo za odkup skoraj petinskega deleža v Termah Čatež Kadu posredovala 9. novembra, za delnico pa ponudila 350 evrov. Ponudba velja 30 dni, DZS pa je napovedal, da jo bo obnovil, če je Kad v prvi ponudbi ne bo sprejel.

V Kadu bodo tako o ponudbi DZS še razmislili, saj naj bi želeli opraviti še cenitev družbe. V četrtek se bodo sestali nadzorniki Term Čatež in poleg poslovnih rezultatov obravnavali predloge uprave v zvezi z lastnimi delnicami Term Čatež oziroma predloge za odpravo nezakonitega stanja v družbi.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.