Kaj, če ni obvestila o vrednosti?

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Do danes naj bi obvestila o vrednotenju nepremičnin dobila velika večina lastnikov. Kdor ga ne dobi, naj počaka do 15. oktobra, ki je skrajni rok za prejetje obvestila.
Oglej si celoten članek

Na Geodetski upravi Republike Slovenije (Gurs) pravijo, da ni razloga za preplah, četudi danes v nabiralniku ne bo obvestila o vrednosti nepremičnine. Čas je še do 15. oktobra. Kdor še takrat ne dobi obvestila, pa naj pokliče na geodetsko upravo v občini, kjer ima nepremičnino, še svetujejo na Gursu.

Če imate še kakšno vprašanje glede vrednotenja nepremičnin, vam bo morda v pomoč članek Zakaj je garaža vredna 0 evrov.

Tisti, ki so obvestila že prejeli, lahko vse pripombe, tudi če se ne strinjajo s cenitvijo, podajo prek spletne aplikacije www.obvescanje.si, ki deluje od včeraj, ko je začel teči tudi 53-dnevni rok za pripombe.

Kar pa se popravkov o lastništvu nepremičnine tiče, se lahko nekatere prav tako opravi prek spleta, za druge pa je treba obiskati geodetsko upravo z dokazilom o lastništvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.